Over ons

Mijn droom

Na ruim 35 jaar voor werkgevers aan het werk te zijn geweest in diverse technische functies is een jarenlang gekoesterde wens in vervulling gegaan, de start van een eigen bedrijf.

Dat is natuurlijk niet van de ene op de andere dag gegaan.
Vanaf 2016 heb ik naast mijn fulltime baan HPoskam engineering opgestart als hobby bedrijf.
In 2020 werd het duidelijk dat het steeds serieuzer werd en ik al snel 70 a 75 uur per week aan het werk was met de vaste baan en het opgestarte hobbybedrijf.

Na de zomer van 2021 ben ik parttime gaan werken zodat ik meer tijd had om te werken aan mijn eigen bedrijf. Dat is zo goed bevallen dat ik in februari 2022 besloten heb om mijn vaste baan op te zeggen zodat ik mijzelf voor 100% kon richten op mijn jaren lange wens een eigen onderneming.

Ik heb inmiddels een mooie werkplaats aan huis en ook voor de bezoekende klanten een plek voor een lekkere kop koffie en wachtruimte met Wifi, terwijl ik aan de motor werk.
De meeste verkoop/levering gaat via de webshop die is 24/7 bereikbaar, ik lever bijna alles uit voorraad en vragen via de mail of telefonisch beantwoord ik zo snel mogelijk.

De hobby

Mijn hobby, motorrijden, begon in begin jaren ’90 met het behalen van het motorrijbewijs, mijn vrouw rijdt ook al weer 10 jaar motor en samen zijn we besmet met het motorvirus. We hebben al vele mooie plekjes in Europa en daarbuiten bezocht en leuke mensen ontmoet.

Wat er aan vooraf ging

Eind jaren 90, heb ik onder de naam Afour Navigatie Systems vele motorrijders in Nederland en ver daar buiten voorzien van een roadbook. Met de komst van de digitale navigatie, zoals Garmin en TomTom, wordt het roadbook nu nog maar sporadisch gebruikt door de toeristische motorrijder.
In de loop der jaren heb ik diverse motoren gehad en als techneut heb ik die natuurlijk naar wens aangepast met allerlei opties.

Uitdagingen zijn er om overwonnen te worden

Inmiddels rijd ik al weer enkele jaren een BMW R1200GS, maar eigenlijk wilde ik liever een Adventure uitvoering. Omdat ik niet zo lang ben was dit een uitdaging, de Adventure is namelijk 3 cm hoger dan de standaard GS. Ik heb er toen voor gekozen om mijn R1200GS om te bouwen tot Adventure, wat een behoorlijke klus was.

BMW R1200GS model 2007

BMW R1200GS model 2007

BMW R1200GS omgebouwd tot GSA

BMW R1200GS omgebouwd tot GSA

Nu heb ik dus de uitstraling van een Adventure met de hoogte en rijeigenschappen van de standaard GS.
Dit is natuurlijk niet onopgemerkt gebleven en mij werd steeds vaker de vraag gesteld? Kun je dat ook voor mij doen op/aan mijn motor.

De start

Met dit als uitgangspunt ben ik gestart met dit bedrijf, door werkervaring en hobby samen te voegen.

Voor de motor heb ik al diverse producten ontwikkeld. Een van deze producten is het BMW tanklint emulator deze is inmiddels uitontwikkeld en als product leverbaar via het dealernetwerk.
Ook de Led embleem knipperlichten voor BMW, Yamaha, Honda en Piaggio modellen kunt u via de webshop bestellen.

Ik ben altijd opzoek naar nieuwe uitdagingen en verwacht zeker mijn aanbod in de webshop nog uit te breiden met nieuwe en leuke producten.